MENYELAMATKAN BUMI,
SATU ITEM BOLEH DIGUNAKAN SEMULA PADA SATU MASA.

CERITA KITA

Makan dengan baik
dan berasa baik

BDARI menjalankan misi untuk mempromosikan "Bawa Bekas Anda Sendiri (BYOC)" dan gaya hidup makan tengah hari yang dibungkus. Syarikat mewakili 10 jenama kotak makan tengah hari antarabangsa dari UK, Amerika Syarikat, Finland, Denmark dan lain-lain. Selain itu, "Eat Well and Feel Good" adalah janji yang dibuat oleh Syarikat; bekas makanan yang dibawa oleh Syarikat adalah antara kualiti terbaik, kotak makan tengah hari yang berteknologi maju mengekalkan makanan dalam keadaan terbaiknya iaitu "Eat Well". Dan dengan melakukan kemudaratan yang lebih kecil kepada alam sekitar akan menjadikan pengguna "Rasa Baik".

KENAPA BDARI

Memperkenalkan
BYOC (Bawa Bekas Anda Sendiri)
gaya hidup untuk dunia yang lebih baik

Profesional

Terdapat lebih daripada 1.2 juta profesional di Malaysia. Permintaan untuk makan tengah hari yang dibungkus memerlukan cara yang lebih mampan untuk membungkus makanan. BDARI berbuat demikian.

Pekerja Wanita

Terdapat dianggarkan 2 juta pekerja perkeranian wanita. Wanita lebih cenderung menggunakan barangan yang mampan oleh itu, BDARI akan menawarkan pilihan yang mudah dan mesra alam untuk mereka.

Suri rumah dan anak-anak

Dengan lebih 5 juta kanak-kanak dan 7 juta suri rumah di seluruh negara, mempunyai BDARI di dapur menjadikannya lebih mudah. Barangan lestari membawa kita selangkah lebih dekat untuk menyelamatkan bumi kita.

Selamatkan Bumi dengan usa dan hentikan penggunaan tunggal hari ini.

BERBELANJALAH SEKARANG