Umum

Apakah perbezaan antara pembawa tiffin 12cm dan 14cm?

Pembawa tiffin 12cm kami bagus untuk kanak-kanak, atau sehingga 2 orang dewasa dengan selera makan biasa. Pembawa tiffin 14cm boleh memberi makan 2-3 orang dewasa dengan selera makan biasa.

Berapa lama masa yang diambil untuk saya menerima pembawa tiffin?

Kami menghantar semua pesanan dalam masa 2-3 hari perniagaan. Selepas itu, kurier biasanya mengambil masa kira-kira 3-4 hari bekerja untuk menghantar.

Adakah pembawa tiffin dilindungi oleh jaminan?

Tidak, mereka tidak, tetapi kami bertanggungjawab untuk sebarang kecacatan kilang.

Bolehkah saya meletakkan nama saya pada pembawa tiffin?

Ya, anda boleh, sila isi sesi pemperibadian pesanan.

Adakah pembawa tiffin tahan lama walaupun selepas beberapa kali dibasuh?

Ya, pelekat vinil 3M adalah kalis air, kalis haba & anti-UV sepenuhnya. Walau bagaimanapun, adalah tidak digalakkan untuk meletakkan pembawa tiffin ke dalam mesin basuh pinggan mangkuk. Ia pasti akan tahan lebih lama dengan mencuci menggunakan tangan dan dikeringkan dengan kain sejurus selepas mencuci.

Bolehkah saya menyimpan makanan cecair atau sup dalam pembawa tiffin?

Malangnya ia tidak dinasihatkan kerana pembawa tiffin kami tidak terlindung.

Variasi Tiffin

Apakah variasi Standard?

Baik untuk menyimpan makanan untuk dimakan pada suhu bilik. Didatangkan dalam pelbagai saiz dan peringkat, pada harga yang berpatutan.

Apakah variasi Premium?

Bahan yang lebih tebal. Lebih tahan lama. Baik untuk menyimpan makanan untuk dimakan pada suhu bilik. Didatangkan dalam pelbagai saiz dan peringkat, pada harga yang berpatutan.

Apakah variasi Fungsi Berganda?

Bertebat & Kalis Tumpahan (Fungsi Berganda): Dinding berlapis dua dengan kalis tumpahan. Baik untuk memastikan sup dan cecair lain hangat sehingga 2-3 jam.